För en frisk jord, friska växter, friska djur och friska människor!   

 
 
Böcker att köpa från Fobo
odla din egen mat
Odla din egen mat
- skapa en ekologisk trädgård 
Skriven av Karin Jansson, redaktör för Odlaren

Till böcker >

Snart är det dags...

...för Nordiska Trädgårdar, https://www.nordiskatradgardar.se/ som i år hålls som ett digitalt event 25-28 mars, pga pandemin. Normalt hålls mässan i Älvsjö och är Nordens största trädgårdsmässa.

Fobo finns som vanligt med, här är en länk till vår digitala monter: Fobo på Nordiska Trädgårdarpå Nordiska Trädgårdar

För er som är medlemmar i Fobo och har fått tidningen Odlaren, finns en kupong att använda för rabatterat pris på inträdet till mässans föredragsserie.

Fobo är medlem i FORFritidsodlingens Riksorganisation, och FOR är en av mässans samarbetspartners. Här är FORs egen text om trädgårdsmässan:

"FOR är samarabetspart med Nordiska Trädgårdar och Stockholmsmässan. Vi arrangerar trädgårdsmässans Yrkesseminarier och Föredragsserien samt den traditionella Rådgivningsgatan – samlingspunkt för alla vetgiriga mässbesökare och fritidsodlare.

I år är hela mässan, i nklusive Rådgivningsgatan i digital form med Kunskap och Inspiration och Rådgivning för alla mässbesökare. Här ”träffar” och besöker ni 32 föreningar/organisationer som fritt delar med sig av sin kunskap till er.

I själva mässprogrammet – Föredragsserien, för vilket man löser biljett för 160 kronor, kan ni ta del av omkring 100 unika föredrag. Programmet kan ses från 25 mars och 30 dagar efter att man köpt biljett. Sista dag för biljettköp är 4 april. Av alla föredrag och filmer står FOR och föreningarna för merparten. Föredragen är indelade i åtta olika kategorier – det finns något för alla – välkomna med!

Alla som är medlemmar i en FOR förening har 50 kr rabatt på inträdet och betalar endast 110 kr! Kontakta din förening för rabattkod. Biljett köper man via mässans hemsida.

Hjärtligt välkomna med i våra föreningar och till den digitala trädgårdsmässan 2021!

FORs mässprojektledare är Lise-Lotte Björkman, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 070-293 30 85"